GRØNT

div_210

Vi klipper gress og vedlikeholder grøntarealet. Sammen med våre partnere utfører vi trepleie, trefelling og samarbeider med anleggsgartnere når større arbeid skal utføres.

Et godt inntrykk av eiendommen er ofte relatert til at arealene rundt bygningene er ryddige og velstelte. Dessuten er det en viktig kilde til trivsel og hygge. Vi vet det er mange som med enkle midler kan få mye mer glede av utearealene de disponerer.

Grøntarealet krever fast stell og pleie gjennom hele året, gjerne med en velutviklet vedlikeholdsplan som vektlegger områdets bruk og behov for stell. 1 Hjelpende Hånd tilbyr gartnertjenester av alle slag og sørger for at dine grøntområder fremstår som frodige og innbydende. Vi kommer gjerne med forslag til hvordan dere kan utnytte uteområdene bedre, og gjøre de mest mulig attraktive for beboerene. Vi samarbeider med anleggsgartnere og landskapsarkitekter og er det behov for å rydde før det plantes hjelper vi gjerne til med det også.

div_210

GRØNTAREALER

Stell og trimming av plener har lenge vært en av våre oppgaver. Vi har også plantevernbevis som gjør at vi har tilgang til miljøvennlige ugressfjernere, plenrens, mosefjerner og lignende. Vi kan sørge for gjødsling og kalking eller ny beplantning når det er behov for dette.

BED, BUSKER OG TRÆR

Beskjæring eller felling av trær og busker er en viktig del av det langsiktige vedlikeholdet som sørger for sunne og fine planter år etter år. Vi samarbeider ved behov også med arborister, eksperter på trepleie.

UTEOMRÅDER

Uteområdene er mer enn grøntarealene. Vi har god kunnskap innen vedlikeholdsarbeid av gangveier og lekeplasser. Vi kan blant annet tilby setting av kantstein, samt vedlikehold og reparasjon av utemøbler og anlegg.

SPESIELLE OPPDRAG

Med flere dyktige og erfarne samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med å utføre både enkle og mer avanserte oppdrag. Vi finner de som passer ditt oppdrag best, og står for prosjekteringen fra start til slutt.

TA KONTAKT NÅ FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT

Vaktmester ikon

Våre pålitelige vaktmestere tar hånd om uteområdet og annet felles areal gjennom hele sesongen.

Renhold ikon

Vi tilbyr en rengjøringstjeneste av høyeste kvalitet. Jobben utføres av faste, kvalifiserte personer til avtalt tid og med riktig utstyr.

håndverker ikon

Vi kan tilby høyt kvalifiserte håndverkere som blant annet utfører snekker-, flislegging-, mur- og malings arbeid.

Vintertjenester ikon

Vi utfører snørydding med egen maskinpark. Vi har traktor, ATV og håndfreser utstyr for alle typer oppdrag.

grønttjenester ikon

Vi tilbyr alt rundt drift og vedlikehold av utemiljøet. Vi klipper gress, utfører kantklipping og vedlikeholder grønt arealet.

Partnere ikon

Vi har et nettverk av faste samarbeidspartnere innenfor de fleste fagfelt.

SKADEDYR

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet eller på
arbeidsplassen? Vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt
problemet.

SPESIALVASK

Vi vasker og rengjør alle typer avfallsdunker og avfallsrom uansett størrelse, omfang
eller fasong.

VENTILASJON

Vi tilbyr rens og vedlikehold av ventilasjon for enebolig, borettslag og sameie, samt næring, kontorer og
industri.

FORRETNINGSFØRSEL OG FORVALTNING

Vi tilbyr forretningsførsel og forvaltning av små og store boligeiendommer i Norge.