VÅRE PARTNERE

div_210


Vi har et nettverk av faste samarbeidspartnere innenfor de fleste fagfelt. Ulike prosjekter krever ulik spisskompetanse og erfaring for å sikre en kvalitetsmessig vurdering og gjennomføring av et oppdrag.

Gjennom mange års eiendomsdrift for våre kunder har vi erfaring med de fleste typer oppdrag og problemstillinger. 1 Hjelpende Hånd tar ansvaret for oppdraget og utfører prosjektledelse med tett oppfølging, god kommunikasjon og kvalitetssikring av utført arbeid.

Spar tid, kostnader og sørg for en god styring av deres oppdrag, vi tar ansvaret og sikrer:

  1. Ryddige tilbud og godt beslutningsgrunnlag for kunde
  2. Rask responstid
  3. God dokumentasjon på alt utført arbeid
  4. Konkurransedyktig pris
  5. Garantiansvar
  1. Løpende avvikshåndtering
  2. Valg av riktig leverandør med riktig kompetanse
  3. Kvalitetssikring / etterkontroll av utført arbeid
  4. Kontroll av utførende selskap ivaretar gjeldende lover, forskrifter og retningslinjer
mester logo
Godkjent for arbeidsrett logo
BVN logo
miljøfyrtårn logo

Dette er våre partner

div_111

Vi er stolte av å kunne kalle disse våre samarbeidspartnere

rt_logo

RØRLEGGER TEKNIKK AS

Vårt fag deres trygghet! Rørlegger Teknikk er en mindre rørleggermester bedrift som driver i Oslo og Akershus! Vi leverer tjenester til både private og bedrifter.

Rorlegger-teknikk.no

el_designEL DESIGN AS

Vårt ønske er å tilby skreddersy løsninger som skaper utsøkte interiører og innemiljøer som er inspirerende, funksjonelle og tilpasset kundens behov. I vårt arbeid legger vi vekt på form og funksjon

El-design.no

al_elektro_logoAL ELEKTRO AS

AL Elektro er et registret elektro installasjonsfirma med over 15 års bred erfaring innen elektrobransjen.Vi leverer konkurransedyktige løsninger innen sterkstrøms- og svakstrøms installasjoner,og har bred erfaring innen prosjektering og ingeniørtjenester.

al-elektro.no/

remoe_logoTAKSTFIRMAET REMØE AS

Takstfirmaet Remøe AS har 25 års erfaring med taksering av bygningskader. Firmaet har 2 sertifiserte takstmenn med bred kompetanse innen skadetaksering. Vi jobber for de fleste forsikringsselskapene, profesjonelle eiendomsaktører og private oppdragsgivere.

kjaerstad_logoKJÆRSTAD TRANSPORT AS

Kjærstad Transport AS har med sine 40 års erfaring i bransjen solid kompetanse, og utfører hovedsakelig gods- og massetransport i Oslo og Akershus.

kjærstadtransport.no

isekk_logoISEKK

iSEKK henter avfall i sekk og container og utleie container i Oslo, Stavanger, Bergen. iSEKK er en smartsekk, smartbag og avfallsekk.

Isekk.no

laerumVVS_logoIVAR LÆRUM AS

Lærum VVS er en totalleverandør av varmeanlegg og rørleggertjenester. Vår oppdaterte kunnskap og lange erfaring sikrer rasjonell drift og bedret fyringsøkonomi for alle våre kunder.

Lvvs.no

laasNokkelservice_logoLÅS OG NØKKELSERVICE AS

Din låsesmed i Oslo. Låsesmed med mer enn 40 års erfaring, sentralt på Majorstuen i Oslo.

Lasesmed.no

teknisEiendomssikring_logoTEKNISK EIENDOMSSIKRING AS

Teknisk Eiendomssikring AS er ledet av 3 eiere med lang erfaring innen porter, grinder, automatisering, lås og beslag. Vårt hovedfokus er grinder til private og industri, samt videre sikkerhet rundt eiendommen.

Tekniskeiendomssikring.no

e_stange_logoEINAR STANGE AS

Vår ekspedisjon på Furuset opplever du ett professjonelt miljø. Alle våre produkter leveres av produsenter som er ledende innen sine områder. Hos oss handler de profesjonelle i et trivelig miljø med service fra folk som kan mur

Stangegruppen.no/einarstange

aHansen_logoA HANSEN BLIKKENSLAGERVERKSTED AS

Totalleverandør i Oslo for tak, fasader – og blikkenslagerarbeider både for nybygg og rehabilitering. Ditt blikkenslagerverksted i Oslo.

Hansenblikk.no

roaBlikk_logoRØA BLIKKENSLAGER VERKSTED AS

Vi utfører alt innen utvendig blikkenslagerarbeid, samt montering av blant annet takrenner, snøfangere og pipebeslag. Vi holder til sentralt i Oslo.

Roablikk.no

gravco_logoGRAVCO AS

Gravco AS er en solid leverandører innen vann og avløpsarbeide. Vi fjerner avløpsblokkering med vann under høyt trykk og utbedrer lekkasjer på vannrør og skader på avløpsledninger.

Gravco.no

safe_logoSAFEBRANNVERN

Safe Brannvern AS er en totalleverandør av brannvernmateriell. Vi er i dag en ledende aktør i vår bransje, og leverer utstyr og tjenester til industri, shipping, kommuner, brannvesen, Forsvaret og det private marked.

Safebrannvern.no

leko_logoLEKO MATTER AS

Vår filosofi når det gjelder matteservice er basert på vårt motto:Det er billigere å stoppe møkka enn å fjerne den!

Leko.no

altiasfalt_logoALT I ASFALT

Vi utfører alt innen asfalt og spesialdekker. * Asfaltering m/grunnarbeide * Saging/fresing av asfalt * Legging av spesialdekker/støpeasfalt i feks. parkeringshus ol

Altiasfalt.no

blank_logoEINAR MARIUS ELVERUM

Har lang erfaring som arborist og utfører blant annet; trepleie og trefjærning, beskjæring av pryd- og frukttrær, beplantning og stell av hekk og andre planter, anlegging av grønsakshager.

berger_logoBERGER TREFELLING

Berger Trefelling tilbyr felling og beskjæring av trær og busker, hekker ol. stubbefresing, rydding med ryddesag og bortkjøring. vi tar på oss jobber i vestfold, buskerud, oslo og akershus

Bergertrefelling.no

grontGrep_logoGRØNT GREP

Vi tilbyr i hovedsak vedlikehold av hager og grønne uterom, men tilbyr også planlegging og opparbeiding. Vi leverer tjenester til private, borettslag, bedrifter og det offentlige

Grontgrep.no

trondWilly_logoTROND WILLY JOHNSRUD

Anleggsgartner Trond W. Johnsrud er en gartner som kan hjelpe deg med beplantning av hager og parkanlegg

skandinaviskUtemiljo_logoSKANDINAVISK UTEMILJØ

Totalleverandør innen etablering, drift og vedlikehold av utemiljø for borettslag/sameier, bedrifter, private og det offentlige.

Skandinavisk-utemiljo.no

trestandard_logoTRESTANDARD BYGG

Spesialister innen restaurering og lafting. Vi tar på oss mindre serviceoppdrag til store totalrenoveringer. Trestandard utfører arbeid for private, bedrifter, næring samt kommunale og offentlige kunder.

Trestandard.no

flateTak_logoFLATE TAK AS

Har du et problem med tak, taklekkasje eller ønsker omtekking/legging av taket hjelper vi deg med å finne en god løsning.

Flatetak.no

blank_logoBAD OG MEMBRAN AS

Bad og Membran AS og Fagmester Rør AS har specialisert seg i renovering av bad, membranarbeider på bad-våtrom og terrasser.

Badogmembran.no

porttelefonservice_logoPORTTELEFON SERVICE AS

Porttelefon Service AS leverer Portelefoner, callinganlegg og adgangskontroll i Oslo, Akershus og på østlandet.

Porttelefonservice.no

hcThaugeland_logoHC THAUGELAND TRÆLASTFORRETNING AS

HC Thauglands er en handelsbedrift/detaljist som i all hovedsak selger trelast og byggevarer til proff- og privatkunder.

Haugland.no

steinsenteret_logoSTEINSENTERET GRANITT OG BETONGVARE AS

Steinsenteret Granitt og Betongvare AS er Oslo’s største fagbutikk for betongprodukter, stein, skifer, mur, utemiljø og hageartikler til privat og offentlig sektor, samt ett bredt spekter produkter til vann og avløpssektoren, både i betong og plast.

g-b.no

modema_logoMODENA OSLO AS

Kjøp fliser, skifer, naturstein, baderomsmøbler og ovner i høy kvalitet hos Modena Fliser. Vi tilbyr et bredt utvalg fliser til gode priser i våre butikker.

Modena.no

flisekompaniet_logoFLISEKOMPANIET AS

Med over 30 år i bransjen står vi for kvalitet og trygghet – de viktigste momentene når du skal velge flisleverandør.

Flisekompaniet.no

hageland_logoHAGELAND HA SKAJEMS PLANTESKOLE

Vi har godt utvalg av sommerblomster, stauder, busker og trær til hage og balkong, samt redskap og hagemøbler.

Skajem.no

hageland_logoHAGELAND J OLSENS ENKE HAGESENTER

J. Olsens Enke Hagesenter er et fremtidsrettet og moderne hagesenter med fokus på service, kvalitet, kunnskap og godt utvalg.

Olsensenke.no

flugger_logoFLUGGER FARGE

Flügger farve er en maling- og tapetleverandør med 55 avdelinger i Norge. Flügger har lenge vært kjent som malerfagets leverandør.

Flugger.no

beckers_logoBECKERS

Beckers har Norges bredeste kunskap om farge og maling. Her finner du miljøtilpassede tips, arbeidsråd og farge er av høyeste kvalitet

Beckers.no

sto_logoSTO NORGE AS

Utover å være din leverandør av byggematerialer gir vi deg råd om hvordan bygningen best bevares og beskyttes på lang sikt.

sto.no

proffStillasuteie_logoPROFF STILLASUTLEIE AS

Mer enn 10 års erfaring i å leie ut stillas og mobile gjerdesystemer.

Proffstillas.no

LEMAX RENTAL

LOXAM er Europas største utleier av maskiner og utstyr. Vi leverer til bygge- og anleggssektoren, industrien, offentlig sektor, servicesektoren og til private.

m-tek_logoM-TEK AS

M-TEK feilsøker og reparerer varmekabler, kraftkabler og andre type kabler, utfører termografi, internkontroller og øvrige kontroller innen elsikkerhet.

M-tek.no

franzefossPukk_logoFRANZEFOSS PUKK AS

Franzefoss Pukk er et av landets fremste bergverksbedrifter. Vi forvalter geologiske ressurser, og arbeider for å sikre ressurser og vilkår som er bærekraftige over tid.

Franzefoss.no

kaba_logoKABA MØLLERUNDALL AS

Kaba AS er landets største aktør innen lås, beslag og fysisk sikring. Kaba MøllerUndall produserer og leverer et komplett utvalg av sylindere for et hvert behov.

Kaba.no

roaGjerdefabrikk_logoRØA GJERDEFABRIKK AS

Røa Gjerdefabrikk en av Østlandets største aktør på områdesikring, og en av de dominerende aktørene innenfor vårt fagfelt som er gjerder, porter og rekkverk.

Roa-gjerdefabrikk.no

Vaktmester ikon

Våre pålitelige vaktmestere tar hånd om uteområdet og annet felles areal gjennom hele sesongen.

Renhold ikon

Vi tilbyr en rengjøringstjeneste av høyeste kvalitet. Jobben utføres av faste, kvalifiserte personer til avtalt tid og med riktig utstyr.

håndverker ikon

Vi kan tilby høyt kvalifiserte håndverkere som blant annet utfører snekker-, flislegging-, mur- og malings arbeid.

Vintertjenester ikon

Vi utfører snørydding med egen maskinpark. Vi har traktor, ATV og håndfreser utstyr for alle typer oppdrag.

grønttjenester ikon

Vi tilbyr alt rundt drift og vedlikehold av utemiljøet. Vi klipper gress, utfører kantklipping og vedlikeholder grønt arealet.

Partnere ikon

Vi har et nettverk av faste samarbeidspartnere innenfor de fleste fagfelt.

SKADEDYR

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet eller på arbeidsplassen? Vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt problemet.

SPESIALVASK

Vi vasker og rengjør alle typer avfallsdunker og avfallsrom uansett størrelse, omfang eller fasong.

VENTILASJON

Vi tilbyr rens og vedlikehold av ventilasjon for enebolig, borettslag og sameie, samt næring, kontorer og industri.

FORRETNINGSFØRSEL OG FORVALTNING

Vi tilbyr forretningsførsel og forvaltning av små og store boligeiendommer i Norge.