VINTER

div_210

Vi utfører snørydding med egen maskinpark og har utstyr for alle typer oppdrag. Vi er i nærområdet og sørger for å holde snøen unna hos deg.

Med vinteren kommer uforutsette snøfall, som til tider gir kaotiske tilstander. Vi kan hjelpe deg med å holde gårdsplasser, innkjørsler og parkeringsplasser ryddet for snø. Vi passer på at trapper og fortau er godt strødd og trygge å ferdes på. Vi følger med på vær og snøfall så du slipper.

Med vår fleksible maskinpark sikrer vi rask og effektiv snømåking, og sørger for at vi alltid har det best egnede ustyret for å utføre snøryddingen hos deg. I forkant av hver sesong legger vi opp årets ruter og gjennomfører befaring på alle lokasjoner. Dette gjør vi fordi vi ønsker å ta hensyn til underlag, busker og trær, samt at snø nødvendigvis ikke kan lagres alle steder.

div_210

MÅKING

Med manuell måking fjerner vi snø ved inngangspartier, trapper og gangveier. Måkingen utføres med spade, kost, barkespade og snøfreser og gjøres ofte i kombinasjon med brøyting. Da fjernes snøen maskinelt, mens den siste finishen tas for hånd.

BRØYTING

Vi hjelper deg med brøyting og vintervedlikehold, og hjelper deg å holde gårdsplasser, innkjørsler og parkeringsplasser ryddet for snø. Vi har et bredt spekter av maskiner, fra små traktorer til store hjullastere.

STRØING

I løpet av en vinter vil vi oppleve betydelige temperatursvingninger. Dette fører til at veier og fortau fort forvandles til skøytebaner og gjør at en avtale om salting og strøing kan være vel så viktig som snømåkingen.

RYDDING AV TAK

Å ha kontroll på snø og is på taket er svært viktig. Istapper og snø som raser har ført til alvorlige ulykker og tilsvarende store erstatningskrav. Det er sameiet som har ansvaret for at is og snø ikke raser fra taket, og som står ansvarlig dersom noen skulle komme til skade.

BORTKJØRING

Noen vintere blir det rett og slett for mye snø, og mange trenger hjelp både med snørydding og bortkjøring av snø. Vi har maskiner som sørger for at snøhaugene forsvinner og at parkeringsplasser og andre uteområder igjen kan brukes til det de var tiltenkt.

FEIING

Etter en typisk norsk vinter med salting, brøyting og strøing er det helt nødvendig å gjøre en grundig oppryddning. Denne typen vårrengjøring er en vesentlig del av eiendomsdriften, og viktig for deg som kunde både med tanke på sikkerhet og trivsel.

TA KONTAKT NÅ FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT

Vaktmester ikon

Våre pålitelige vaktmestere tar hånd om uteområdet og annet felles areal gjennom hele sesongen.

Renhold ikon

Vi tilbyr en rengjøringstjeneste av høyeste kvalitet. Jobben utføres av faste, kvalifiserte personer til avtalt tid og med riktig utstyr.

håndverker ikon

Vi kan tilby høyt kvalifiserte håndverkere som blant annet utfører snekker-, flislegging-, mur- og malings arbeid.

Vintertjenester ikon

Vi utfører snørydding med egen maskinpark. Vi har traktor, ATV og håndfreser utstyr for alle typer oppdrag.

grønttjenester ikon

Vi tilbyr alt rundt drift og vedlikehold av utemiljøet. Vi klipper gress, utfører kantklipping og vedlikeholder grønt arealet.

Partnere ikon

Vi har et nettverk av faste samarbeidspartnere innenfor de fleste fagfelt.

SKADEDYR

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet eller på
arbeidsplassen? Vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt
problemet.

SPESIALVASK

Vi vasker og rengjør alle typer avfallsdunker og avfallsrom uansett størrelse, omfang
eller fasong.

VENTILASJON

Vi tilbyr rens og vedlikehold av ventilasjon for enebolig, borettslag og sameie, samt næring, kontorer og
industri.

FORRETNINGSFØRSEL OG FORVALTNING

Vi tilbyr forretningsførsel og forvaltning av små og store boligeiendommer i Norge.