RENHOLD

div_210

Vi tilbyr våre kunder en rengjøringstjeneste av høyeste kvalitet. Vi kommer med faste personer til avtalt tid med rene mopper og riktig utstyr. Vi utfører alt fra trapp- og vindusvask til storrengjøring og matteservice.

For å skape et godt bo eller kontormiljø er det viktig at de ytre rammer fungerer og at det ikke er noe problem med mangelfull rengjøring. Rene og ryddige innemiljøer skaper trivsel og mange synes det er godt å vite at det alltid ser ordentlig ut også i fellesområdene når man skal ha gjester.

Fordi det finnes mange ulike behov skreddersyr vi renholdet etter deres ønsker. Vi lager en renholdsplan i samarbeid med dere som dekker deres behov best mulig. Denne følges av våre renholdere, som også loggfører alle aktiviterer i våre systemer, slik at du som kunde kan gå inn og kontrollere hva som til enhver tid er gjort av arbeid hos dere. Vi kvalitetssikrer også alle våre medarbeidere slik at våre kunder kan stole på at alt arbeid vi utfører har en fagmessig høy standard.

Men renhold handler ikke bare om å investere i trivsel. Godt renhold vil også redusere vedlikeholdskostnadene på lengre sikt. Et skittent gulv vil slites betraktelig fortere enn et rent, og må derfor renoveres mye tidligere. Derfor er godt renhold også en en god investering økonomisk.

Vi bruker kun miljøvennlige produkter fra seriøse leverandører og er Miljøfyrtårn sertifisert. Dette er en viktig del av vårt miljøfokus, og av stor betydning for innemiljøet. Dersom deres bygg krever spesiell behandling eller spesielle rengjøringprodukter, tar vi hånd om det også.

div_210

DAGLIG RENHOLD

Med daglig renhold sikres dere alltid rene og innbydende lokaler. Vi setter opp en detaljert renholdsplan utviklet spesielt for deres behov. Med faste team av kompetente renholdere og deres egen 1HH kontaktperson med oppfølgingsansvar sikrer vi høy kvalitet på renholdet av deres lokaler.

VINDUSVASK

Rene glass gjør at lokalene tar seg ekstra godt ut. Vi har profesjonelle vinduspussere som leverer et førsteklasses resultat, og vi skaffer det som trengs av lifter, stillas eller hengestillas for å utføre vindusvask også i høyden. Vi har også god erfaring med fasadevask dersom dere skulle ha behov for dette.

MATTESERVICE

Matter er en god måte sørge for at man har et rent og innbydende inngangsparti. De kan tilpasses slik at dere oppnår et pent og ryddig inntrykk. Levering og bytting tilpasses deres behov da riktig frekvens på byttene er vikig for å opprettholde en god effekt.

TRAPPEVASK

Inngangspartier og trapperom gir ofte førsteinntrykket av eiendommen og det er alltid hyggelig å komme hjem til en ren trappeoppgang. Et rent inngangsparti legger dessuten grunnlaget for et godt inneklima.

RENHETSGARANTI

Vi har renhetsgaranti på daglig renhold. Dersom dere oppdager kvalitetsmessige avvik fra renholdsplanen, kommer vi alltid for å rette opp innen 24 timer. Renholdsgarantien er en trygghet for at din bedrift eller sameie er rent og presentabelt til enhver tid.

TA KONTAKT NÅ FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT

Vaktmester ikon

Våre pålitelige vaktmestere tar hånd om uteområdet og annet felles areal gjennom hele sesongen.

Renhold ikon

Vi tilbyr en rengjøringstjeneste av høyeste kvalitet. Jobben utføres av faste, kvalifiserte personer til avtalt tid og med riktig utstyr.

håndverker ikon

Vi kan tilby høyt kvalifiserte håndverkere som blant annet utfører snekker-, flislegging-, mur- og malings arbeid.

Vintertjenester ikon

Vi utfører snørydding med egen maskinpark. Vi har traktor, ATV og håndfreser utstyr for alle typer oppdrag.

grønttjenester ikon

Vi tilbyr alt rundt drift og vedlikehold av utemiljøet. Vi klipper gress, utfører kantklipping og vedlikeholder grønt arealet.

Partnere ikon

Vi har et nettverk av faste samarbeidspartnere innenfor de fleste fagfelt.

SKADEDYR

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet eller på
arbeidsplassen? Vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt
problemet.

SPESIALVASK

Vi vasker og rengjør alle typer avfallsdunker og avfallsrom uansett størrelse, omfang
eller fasong.

VENTILASJON

Vi tilbyr rens og vedlikehold av ventilasjon for enebolig, borettslag og sameie, samt næring, kontorer og
industri.

FORRETNINGSFØRSEL OG FORVALTNING

Vi tilbyr forretningsførsel og forvaltning av små og store boligeiendommer i Norge.