HÅNDVERKER

div_210

Vi har en egen håndverkergruppe som som utfører all type håndverk og kan ta på seg ulike vedlikeholdsoppdrag både utvendig og innvendig.

Håndverkergruppen gjør at vi kan utføre reperasjoner og vedlikeholdsoppgaver med høy kvalitet på kort varsel og er en fleksibel ressurs i alt fra regelmessige tilsyn av boliger og fellesareal, til større vedlikeholdsmessige utbedringer – enten ved tilfeldige behov eller når uhellet er ute.

Håndverkergruppen består av fast ansatte snekkere, flisleggere, murere og malere. Og sammen med våre erfarne prosjektledere sikrer dette en kvalitetsmessig utførelse av oppdraget. Vi er opptatt av kvalitet og godt håndverk og vektlegger kompetanse i forhold til jobben som skal utføres. Vi bærer alltid arbeidsbekledning og ID kort når vi er ute på oppdrag.

Håndverkeroppdrag kan utføres på en timebasert avtale eller ved fastpris. Dersom det er behov for mer omfattende utbedringer eller vedlikehold kan vi også være behjelpelige med å finne riktig leverandør blant våre partnere.

div_210

PROSJEKTLEDELSE

Vi har gode og erfarne prosjektledere som vil delta på befaring, komme med råd, følge opp og sikre en kvalitetsmessig utførelse av oppdraget. Din prosjektleder er alltid tilgjengelig og har full kontroll på alle prosjekter som utføres.

HMS OG SIKKERHET

Vi står for sikring av byggeplassen under arbeidet, og alle våre ansatte følger selskapets HMS retningslinjer. Sikkerhet er viktig for oss, og vi har yrkesskadeforsikring og ansvarsforsikring gjennom IF forsikring.

KOMPETANSE

Fordi vi er opptatt av kvalitet og godt håndverk vektlegges kompetanse hos våre håndverkere høyt i 1 Hjelpende Hånd. Våre dyktige håndverkere har over 30 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Alt arbeid utføres av ansatte som snakker godt engelsk og norsk.

PARTNERE

Vi samarbeider med en rekke partnere innenfor mange spesialområder. Vi sikrer rask responstid og rimelig pris. Vi samarbeider med rørlegger, elektriker, sveiser, anleggsgartner, blikkenslager, taktekker, varme/energi spesialister, mm.

Vi kan hjelpe dere med det meste!

div_210

TA KONTAKT NÅ FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT

Vaktmester ikon

Våre pålitelige vaktmestere tar hånd om uteområdet og annet felles areal gjennom hele sesongen.

Renhold ikon

Vi tilbyr en rengjøringstjeneste av høyeste kvalitet. Jobben utføres av faste, kvalifiserte personer til avtalt tid og med riktig utstyr.

håndverker ikon

Vi kan tilby høyt kvalifiserte håndverkere som blant annet utfører snekker-, flislegging-, mur- og malings arbeid.

Vintertjenester ikon

Vi utfører snørydding med egen maskinpark. Vi har traktor, ATV og håndfreser utstyr for alle typer oppdrag.

grønttjenester ikon

Vi tilbyr alt rundt drift og vedlikehold av utemiljøet. Vi klipper gress, utfører kantklipping og vedlikeholder grønt arealet.

Partnere ikon

Vi har et nettverk av faste samarbeidspartnere innenfor de fleste fagfelt.

SKADEDYR

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet eller på
arbeidsplassen? Vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt
problemet.

SPESIALVASK

Vi vasker og rengjør alle typer avfallsdunker og avfallsrom uansett størrelse, omfang
eller fasong.

VENTILASJON

Vi tilbyr rens og vedlikehold av ventilasjon for enebolig, borettslag og sameie, samt næring, kontorer og
industri.

FORRETNINGSFØRSEL OG FORVALTNING

Vi tilbyr forretningsførsel og forvaltning av små og store boligeiendommer i Norge.